Copyright Agent, Logo
menu, Icon dark

Bestyrelsesprofiler

<-- Tilbage

Bestyrelsesformand

Henrik Richard Hasselbalch Busch

Højere Handelseksamen (2001), Executive program fra Singularity university (2015).

Henrik er entreprenør med en succesrig track record inde for både start ups samt ledelse i førende virksomheder og mere end 15 års erfaring inden for ledelse, digital forandring, skabelse af rentabel vækst, udnyttelse af digitale forretningsmodeller. Henrik har stået for forretningsudvikling og strategi, turnarounds, startups, M&A og har fungeret som direktør og ansvarlig for den daglige forretningsdrift (100+ FTE'er.)

Udover dette er Henrik aktiv både som bestyrelsesformand samt som bestyrelsesmedlem i en række selskaber. Henrik har erfaring med ledelse af virksomheder og forretningsenheder, herunder resultatansvar, strategiudvikling og implementering, organisationsudvikling, forandringsledelse, effektivitetsforbedringer, procesoptimering og optimering af rentabilitet.

Nuværende tillidshverv:

- PNO HOLDING A/S, Bestyrelsesmedlem.
- SIMPLESITE ApS, Bestyrelsesformand.
- NØRGÅRD MIKKELSEN A/S, Bestyrelsesmedlem.
- ZEPHYR INVEST ApS, Direktion.
- BLACKWOOD SEVEN A/S, Direktion.
- NORD.investments A/S, Bestyrelsesmedlem.

Tiltrådte:

16.05.2021

Vurdering af uafhængighed:

Uafhængig

Antal aktier:

31.250

Henrik Hasselbalch Busch, Board member
Bestyrelsesmedlem

Casper Blom

Casper har altid brændt for iværksætteri. Hans første iværksætterprojekt blev startet allerede som 12-årig. Efterfølgende blev virksomheden solgt og Casper kunne notere sig sin første exit i en alder af 22 år. Igennem tiden har han været en del af mange forskellige virksomheder

Han brænder for iværksætteriet, både for sig selv, men også at hjælpe andre. Derfor er han ofte ude at holde foredrag, især på skoler, omkring iværksætteri. Casper tror på, at alle folk kan meget mere, end de går og tror, så længe de er klar til at kæmpe for det.

Som 21-årig udgav han sin selvbiografi JUST F★ING DO IT!

Nuværende tillidshverv:

- AMTECH AQUA MILJØ ApS, Direktør & Bestyrelsesmedlem.
- PRIDO ApS, Direktør.
- Recore ApS, Direktør.
- Kids Group ApS, Direktør.
- LEDlight Danmark A/S, Bestyrelsesmedlem.

Tiltrådte:

16.05.2021

Vurdering af uafhængighed:

Ikke-uafhængig

Antal aktier:

1.628.358

Casper Blom, Board member
Bestyrelsesmedlem

Malene Lei Raben

MSc, Comparative Politics, Conflict Studies, London School of Economics and Political Science (2007), Cand.jur. Københavns Universitet (1995).

Malene har via sit virke gennem en længere årrække, som selvstændig advokat med speciale i ophavsret og leder gennem en årrække, udnyttet sine juridiske evner sammen med sin passion for det kreative. Senest som chef for ekstern produktion og rettigheder for TV2 Danmark A/S fra 2015 – 2017 før Malene påbegyndte sit nuværende virke som selvstændig konsulent. Malenes arbejdsliv har primært været forankret i medie- og kulturbranchen, hvor det at skabe rammer for kunstnerisk og kreativ udfoldelse i kombination med en sikker drift er blevet hendes speciale.

Fordi Malene selv har haft forståelse for det kreative output, har det ikke været svært for hende at navigere i spændet mellem behovet for juridiske/kommercielle strategier og standarder - og den kreative proces. Med et ben i flere lejre har Malene haft mulighed for at se forretningsområder og virkefelter udefra, og det har styrket hendes strategiske blik.

Nuværende tillidshverv:

- HOVMAND A/S, Bestyrelsesformand.

Tiltrådte:

16.05.2021

Vurdering af uafhængighed:

Uafhængig

Antal aktier:

0

Malene Portrait
Bestyrelsesmedlem

Jakob Hansen

Handelshøjskolecentret, Slagelse, HD (R), AVT Business School, MBA (2013), CBS Bestyrelsesuddannelserne (2021).

Jakob er en passioneret og visionær leder med gode kommunikationsegenskaber og en bred faglig baggrund fra internationale og selskaber optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark. Højt uddannet med bl.a. en HD i Regnskab og Økonomistyring, en Executive MBA samt en bestyrelsesuddannelse.

Som leder er Jakob empatisk og motiverende og besidder evnen til at udvikle en vision for de medarbejdere, han leder. Med vedholdenhed og energi formår han at levere stærke resultater samtidig med, at han konstant udvikler potentialet for virksomheden. Han besidder bred CXO erfaring og evner at navigere i mange forskelligartede miljøer samt i bestyrelsesmæssige sammenhænge.

Nuværende tillidshverv:

- Astralis A/S, Direktør.
- Astralis FIFA ApS, Direktør & Bestyrelsesmedlem.
- Astralis Management ApS, Direktør & Bestyrelsesmedlem.
- Astralis LoL ApS, Direktør & Bestyrelsesmedlem.
- Astralis CS ApS, Direktør & Bestyrelsesmedlem.
- Astralis Nexus ApS, Direktør & Bestyrelsesmedlem.
- CYKELEXPERTEN.DK A/S, Bestyrelsesmedlem.
- FITPARTNER A/S, Bestyrelsesformand.

Tiltrådte:

16.05.2021

Vurdering af uafhængighed:

Uafhængig

Antal aktier:

15.625

Jakob Hansen, Board member
Bestyrelsesmedlem

Poul Broeng Oddershede

Poul er serieiværksætter med særligt virksomheder med globalt potentiale. Poul har en baggrund, der spænder vidt inden for en lang række forskellige kompetencer inden for jura, finance, ejendomsinvestor og governance. Han skaber profitabel vækst på tværs at markeder.

Poul har ledt virksomheder fra early stage hele vejen til IPO. Poul har stor erfaring med at ekspandere til internationale markeder. Ligesom han har arbejdet for en lang række internationale virksomheder som DONG, DNB og AirHelp samt startups. 

Nuværende tillidshverv:

- Nofipa ApS, Bestyrelsesmedlem.
- Truly Global AG, Direktør.

Tiltrådte:

16.05.2021

Vurdering af uafhængighed:

Ikke-uafhængig

Antal aktier:

2.558.807

Poul Oddershede, Board member