menu, Icon dark

Bestyrelsesprofiler

<-- Tilbage
Bestyrelsesformand

Morten Elk


Morten Elk er serieiværksætter, bestyrelsesmedlem og Business Angel. Han startede sin karriere i 1997 efter at have forladt en post. doc. position i fysik for at stifte hvad der skulle blive et ledende digitalt bureau, som solgtes til svenske Adcore i 1999. I 2003 stiftede Morten Elk SimpleSite, en global spiller i Do- It-Yourself website building markedet.

Morten Elk har haft Business Angel investeringer i en række start- ups og holder p.t. investorroller i selskaberne Miiskin, Estaldo og My True Value og er bestyrelsesformand i My True Value og bestyrelsesmedlem i Penneo.

Morten portrait
Bestyrelsesmedlem

Henrik Eggert


Henrik er uddannet hos A.P. Møller som ingeniør og har efterfølgende læst en MBA hos Henley Business School. Efter en længere periode som managementkonsulent etablerede Henrik digitalbureauet Geist, som han udviklede og drev frem til 2011, hvor han solgte bureauet til McCann Worldgroup. Henrik har siddet i innovationsboardet hos Aller Media og i bestyrelsen hos et IT- selskab med hovedsæde i Vilnius.

Henrik Eggert, CEO
Bestyrelsesmedlem

Poul Oddershede


Poul har ledt virksomheder fra early stage hele vejen til IPO. Poul har stor erfaring med at ekspandere til internationale markeder. Ligesom han har arbejdet for en lang række internationale virksomheder som DONG, DNB og AirHelp samt startups.Poul er serieiværksætter med særligt virksomheder med globalt potentiale.

Poul har en baggrund, der spænder vidt inden for en lang række forskellige kompetencer inden for jura, finance, ejendomsinvestor og governance. Han skaber profitabel vækst på tværs at markeder.

Poul Oddershede, Board member
Bestyrelsesmedlem

Henrik Richard Hasselbalch Busch


Henrik er entreprenør med en succesrig track record inde for både start ups samt ledelse i førende virksomheder og mere end 15 års erfaring inden for ledelse, digital forandring, skabelse af rentabel vækst, udnyttelse af digitale forretningsmodeller. Henrik har stået for forretningsudvikling og strategi, turnarounds, startups, M&A og har fungeret som direktør og ansvarlig for den daglige forretningsdrift (100+ FTE'er.)

Udover dette er Henrik aktiv både som bestyrelsesformand samt som bestyrelsesmedlem i en række selskaber. Henrik har erfaring med ledelse af virksomheder og forretningsenheder, herunder resultatansvar, strategiudvikling og implementering, organisationsudvikling, forandringsledelse, effektivitetsforbedringer, procesoptimering og optimering af rentabilitet.

Henrik Hasselbalch Busch, Board member
Bestyrelsesmedlem

Casper Blom


Casper har altid brændt for iværksætteri. Hans første iværksætterprojekt blev startet allerede som 12-årig. Efterfølgende blev virksomheden solgt og Casper kunne notere sig sin første exit i en alder af 22 år. Igennem tiden har han været en del af mange forskellige virksomheder

Han brænder for iværksætteriet, både for sig selv, men også at hjælpe andre. Derfor er han ofte ude at holde foredrag, især på skoler, omkring iværksætteri. Casper tror på, at alle folk kan meget mere, end de går og tror, så længe de er klar til at kæmpe for det.

Som 21-årig udgav han sin selvbiografi JUST F★ING DO IT!

Casper Blom, Board member
Bestyrelsesmedlem

Jesper Lohmann


Jesper Lohmann (f.1964) er co-founder og direktør i investeringsselskabet Dico, der fokuserer på udvikling af B-t-B rettede SaaS virksomheder.

I denne rolle har han deltaget som investor og bestyrelsesmedlem i mere end 30 porteføljevirksomheder, og er pr. januar 2023 ligeledes engageret i virksomhederne Agillic, HelloRetail, Livehouse, Weply, Vita Media Group, Publizcr, Axcess Nordic, Dental Media og Junkbusters. Jesper er cand. merc. fra CBS.

Jesper portrait