Copyright Agent, Logo
menu, Icon dark

Ledelsesprofiler

<-- Tilbage

CEO

Henrik Eggert

Henrik er uddannet hos A.P. Møller som ingeniør og har efterfølgende læst en MBA hos Henley Business School. Efter en længere periode som managementkonsulent etablerede Henrik digitalbureauet Geist, som han udviklede og drev frem til 2011, hvor han solgte bureauet til McCann Worldgroup. Henrik har siddet i innovationsboardet hos Aller Media og i bestyrelsen hos et IT- selskab med hovedsæde i Vilnius.

Henrik Eggert, CEO
CCO

Kasper Jørgensen

Kasper har 21 års erfaring fra salg, marketing, digital strategi og management hos Aller Media, hvoraf 3,5 år af disse var i ledelsen. Kasper var senest direktør for Aller Medias billedbureau All Over Press Danmark og har indgående kendskab til branchen, rettighedsproblematikkerne, distribution, salg og marketing i billedbureaubranchen. Kasper er uddannet på Niels Brock.

Kasper Jørgensen, CCO
CTO

Niels Hanberg

Niels har +10 års erfaring som udvikler og har inden sin ansættelse i Copyright Agent, som CTO, siddet som Senior Software Developer og teknisk projektleder i selskaber som Telenor, CubeIT, Hopper med flere. Niels har en BEng i informationsteknologi fra DTU.

Niels Hanberg, CTO
CPO

Thomas Bjerring

Før Copyright Agent brugte Thomas 7 år som co-founder og CPO i fintech virksomheden ERNIT. Her modtog Thomas og ERNIT teamet flere priser for deres arbejde med at lære børn om penge. Tidligere har Thomas været Creative Technologist og Digital Projektleder i flere internationale reklamebureauer. Thomas er uddannet HHX på Esbjerg Handelsskole og har siden læst Multimedia Design and Business på De Vinci, FR.

Thomas Bjerring, CPO