menu, Icon dark

Ledelsesprofiler

<-- Tilbage
CEO

Henrik Eggert

Henrik er uddannet hos A.P. Møller som ingeniør og har efterfølgende læst en MBA hos Henley Business School. Efter en længere periode som managementkonsulent etablerede Henrik digitalbureauet Geist, som han udviklede og drev frem til 2011, hvor han solgte bureauet til McCann Worldgroup. Henrik har siddet i innovationsboardet hos Aller Media og i bestyrelsen hos et IT- selskab med hovedsæde i Vilnius.

Nuværende tillidshverv:

- Front IT UAB, Member Advisory Board
- Greeningful ApS, Direktør
- HOCSE Holding ApS, Direktør

Antal aktier:

5.399.174

Henrik Eggert, CEO
CFO

Poul Broeng Oddershede

Poul er serieiværksætter med særligt virksomheder med globalt potentiale. Poul har en baggrund, der spænder vidt inden for en lang række forskellige kompetencer inden for jura, finance, ejendomsinvestor og governance. Han skaber profitabel vækst på tværs at markeder.

Poul har ledt virksomheder fra early stage hele vejen til IPO. Poul har stor erfaring med at ekspandere til internationale markeder. Ligesom han har arbejdet for en lang række internationale virksomheder som DONG, DNB og AirHelp samt startups. 

Nuværende tillidshverv:

- Nofipa ApS, Bestyrelsesmedlem.
- Truly Global AG, Direktør.

Antal aktier:

2.558.807

Poul Oddershede, Board member
COO

Kasper Jørgensen

Kasper har 21 års erfaring fra salg, marketing, digital strategi og management hos Aller Media, hvoraf 3,5 år af disse var i ledelsen. Kasper var senest direktør for Aller Medias billedbureau All Over Press Danmark og har indgående kendskab til branchen, rettighedsproblematikkerne, distribution, salg og marketing i billedbureaubranchen. Kasper er uddannet på Niels Brock.

Nuværende tillidshverv: Ingen

Antal aktier:

285.248

Kasper Jørgensen, CCO
CTO

Niels Hanberg

Niels har +10 års erfaring som udvikler og har inden sin ansættelse i Copyright Agent, som CTO, siddet som Senior Software Developer og teknisk projektleder i selskaber som Telenor, CubeIT, Hopper med flere. Niels har en BEng i informationsteknologi fra DTU.

Nuværende tillidshverv:

- Hodins ApS, Bestyrelsesmedlem

Antal aktier:

428.358

Niels Hanberg, CTO
CPO

Thomas Bjerring

Før Copyright Agent brugte Thomas 7 år som co-founder og CPO i fintech virksomheden ERNIT. Her modtog Thomas og ERNIT teamet flere priser for deres arbejde med at lære børn om penge. Tidligere har Thomas været Creative Technologist og Digital Projektleder i flere internationale reklamebureauer. Thomas er uddannet HHX på Esbjerg Handelsskole og har siden læst Multimedia Design and Business på De Vinci, FR.

Nuværende tillidshverv:

- Thomas Bjerring Holding IVS, Direktør

Antal aktier:

226.387

Thomas Bjerring, CPO