menu, Icon dark

Ledelsesprofiler

<-- Tilbage
CEO

Christoffer Feilberg


With extensive and several years of experience as CEO. He has led organisations through a layer of managers, founded companies, prepared them for growth, and executed turn arounds. He has worked with Danish and International organisations, some with complicated owner structures and venture funded.

CVO

Henrik Eggert


Henrik er uddannet hos A.P. Møller som ingeniør og har efterfølgende læst en MBA hos Henley Business School. Efter en længere periode som managementkonsulent etablerede Henrik digitalbureauet Geist, som han udviklede og drev frem til 2011, hvor han solgte bureauet til McCann Worldgroup. Henrik har siddet i innovationsboardet hos Aller Media og i bestyrelsen hos et IT- selskab med hovedsæde i Vilnius.

Henrik Eggert, CEO
CFO

Poul Broeng Oddershede


Poul har ledt virksomheder fra early stage hele vejen til IPO. Poul har stor erfaring med at ekspandere til internationale markeder. Ligesom han har arbejdet for en lang række internationale virksomheder som DONG, DNB og AirHelp samt startups.

Poul er serieiværksætter med særligt virksomheder med globalt potentiale. Poul har en baggrund, der spænder vidt inden for en lang række forskellige kompetencer inden for jura, finance, ejendomsinvestor og governance. Han skaber profitabel vækst på tværs at markeder.

Poul Oddershede, Board member
COO

Kasper Jørgensen


Kasper har 21 års erfaring fra salg, marketing, digital strategi og management hos Aller Media, hvoraf 3,5 år af disse var i ledelsen. Kasper var senest direktør for Aller Medias billedbureau All Over Press Danmark og har indgående kendskab til branchen, rettighedsproblematikkerne, distribution, salg og marketing i billedbureaubranchen. Kasper er uddannet på Niels Brock.

Kasper Jørgensen, CCO
CTO

Niels Hanberg


Niels har +10 års erfaring som udvikler og har inden sin ansættelse i Copyright Agent, som CTO, siddet som Senior Software Developer og teknisk projektleder i selskaber som Telenor, CubeIT, Hopper med flere. Niels har en BEng i informationsteknologi fra DTU.

Niels Hanberg, CTO